Nieuws

Tricorp Bicolor-lijn: vernieuwd & verbeterd

Jaren geleden was Tricorp één van de eerste werkkledingmerken die met Bicolor werkkleding op de markt kwam. Samen met experts op het gebied van veiligheidskleding en de beste designers is een nieuwe Bicolor-lijn ontwikkeld. Bicolor 2.0 als het ware. Lees hier wat er allemaal nieuw is aan deze moderne en stijlvolle werkkleding.

 

NIEUW ONTWERP

Tricorp’s kenmerkende Bicolor-lijn heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echte klassieker onder de werkkleding. Omdat ze altijd bezig zijn met innoveren en ontwikkelen, zijn er nieuwe ontwerpen van de klassieke Bicolor-lijn gemaakt. De ontwerpen van de nieuwe Bicolor werkkleding zijn vorig jaar tot stand gekomen. Verschillende partijen hebben meegewerkt aan het ontwerp. Ook de mening van Sisa is meegenomen in het nieuwe ontwerp.

 

WASBAAR TOT 60 GRADEN

Niet alleen het ontwerp is nieuw aan de Bicolor. De kleding is wasbaar tot 60 graden, wat bij veel werkzaamheden geen overbodige luxe is! Daarnaast is de pasvorm is verbeterd, waardoor de kleding nog beter aansluit en meebeweegt tijdens werkzaamheden.

60 graden wasbaar

 

 

BICOLOR: DÉ MANIER OM WERKKLEDING OP JOUW BEDRIJF AAN TE PASSEN

De nieuwe Bicolor werkkleding heeft een strakker uiterlijk. De originele Bicolor werkkleding sprong er aan de zijkant uit met gekleurde vlakken. De nieuwe Bicolor werkkleding is aan de bovenkant gekleurd, waarbij ook de mouwen zijn meegenomen. De kleurscheiding aan de voorkant loopt meer diagonaal, maar de kleurscheiding aan de achterkant loopt recht. Dit is gedaan zodat er op de achterzijde nog een bedrukking kan worden aangebracht. De nieuwe Bicolor werkkleding is er in nieuwe kleuruitvoeringen, dus is er meer keuze. De werkkleding past hierdoor ook goed bij de nieuwe workers.

De kleursamenstelling aan de achterkant van de werkkleding is ideaal voor het bedrukken van bedrijfslogo’s. Sisa biedt hierin maatwerk, ook voor de Bicolor werkkleding. Maatwerk kan op verschillende manieren; denk aan het drukken van logo’s maar ook het toevoegen van labels, het aanbrengen van neck-tape of aparte knopen. Het maatwerk van Sisa zorgt ervoor dat je niet alleen werkkleding van de hoogste kwaliteit en comfort kan dragen, maar dat je deze kleding in jouw eigen huisstijl kunt dragen.

 

BEKIJK DE NIEUWE COLLECTIE!

De nieuwe collectie staat online! De Bicolor artikelen zijn beschikbaar in de maten XS t/m 5XL (6XL, 7XL en 8XL op aanvraag). Lees hieronder meer over de nieuwe producten.

 

T-shirt Bicolor Naden

Het T-Shirt Bicolor Naden is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleursamenstellingen, waarvan 5 nieuwe! De rib boord mouw zorgt ervoor dat dit artikel mooi aansluit op het lichaam. Deze T-Shirts zijn wasbaar op 60 graden en te drogen op een lage temperatuur, wat na het uitvoeren van veel werkzaamheden geen overbodige luxe is! Het T-Shirt draagt comfortabel door de samenstelling 50% Katoen en 50% Polyester. Ze zijn verkrijgbaar van de maten XS tot 8XL.

naden t-shirts

Poloshirt Bicolor Naden

Het Poloshirt Bicolor Naden is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleursamenstellingen, waarvan 5 nieuwe! De rib boord mouw zorgt ervoor dat dit artikel mooi aansluit op het lichaam. Deze poloshirts zijn wasbaar op 60 graden en te drogen op een lage temperatuur, wat na het uitvoeren van veel werkzaamheden geen overbodige luxe is! Het poloshirt draagt comfortabel door de samenstelling 50% Katoen en 50% Polyester.

naden poloshirts

Polosweater Bicolor Naden

De polosweater Bicolor Naden is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleursamenstellingen, waarvan 5 nieuwe!  Deze polosweaters zijn wasbaar op 60 graden en te drogen op lage een temperatuur, wat na het uitvoeren van veel werkzaamheden geen overbodige luxe is! Het poloshirt draagt comfortabel door de samenstelling 70% Katoen en 30% Polyester.

naden polosweaters

Softshell Bicolor Naden

Maak je look compleet met de Bicolor softshell naden. Ook de softshell is verkrijgbaar 12 kleursamenstellingen, waarvan 5 nieuwe! De trendy softshell is winddicht, waterafstotend en heeft een hoog ademend vermogen. Over de rits zit een stormflap, wat ervoor zorgt dat de rits wordt beschermd. De onderkant van de jas verstelbaar middels een stelkoord aan de binnenzijde wat zorgt voor extra comfort. De softshell bestaat uit 100% polyester / Mechanical Stretch  en is wasbaar op 40 graden.

naden softshell