Nieuws

Nieuwe maataanduiding Tricorp

Graag informeren wij u over de nieuwe maataanduiding van Tricorp. Een aanpassing die behalve voor een betere en moderne fit ook zorgt voor een mooiere uitstraling.

Grote buitenmaten

Voor het grootste deel zijn deze aanpassingen minimaal, maar in de grote buitenmaten is er een verschuiving: Waar u bij de oude maataanduiding een 4XL, 5XL en/of een 7XL bestelde moet u nu een 3XL, 4XL en/of een 5XL bestellen.

Deze aanpassing is in onderstaande tabel in beeld gebracht.

Maattabel

Voorbeeld

Draagt u bijvoorbeeld momenteel een maat 7XL (oude maataanduiding), dan dient u nu een maat 5XL te bestellen. Indien u er niet uit komt helpen we u graag verder.

Voorbeeld kleding

 

Overgangsperiode maataanduiding

In de overgangsperiode tussen de oude en nieuwe maataanduiding kan het zijn dat u uw bestelling met de oude of de nieuwe maataanduiding ontvangt. Hierdoor kan het lijken alsof u het verkeerde artikel hebt ontvangen.

Neklabel

EAN code

Indien u toch twijfels hebt over de geleverde maat, biedt de streepjescode(EAN-code) het antwoord. Wilt u de EAN code lijst met bijbehorende artikelen van Tricorp ontvangen dan horen we het graag.

Wij gaan er vanuit dat wij u op deze manier goed hebben geïnformeerd. Hebt u onverhoopt vragen? Dan staan wij altijd klaar om u te helpen!

 

 

Hieronder een PDF met alle informatie om te kunnen printen op A4

Maten aanpassing Tricorp.pdf

 

Meer informatie over juiste maten opmeten van Tricorp

In dit artikel leggen we je uit hoe je kunt opmeten wat je maten zijn voor onze werkkleding. In de maattabel kan je vervolgens aflezen wat je kledingmaat is, aan de hand je opgemeten maten. Om je werkkledingmaat vast te stellen dien je vier maten op te meten. Voor bovenkleding gaat het om de volgende maten:

  • Borstomvang (bovenwijdte)
  • Taille (taillewijdte)
  • Heupomvang (heupwijdte)
  • Lichaamslengte

Om je broekmaat te kunnen bepalen heb je alleen de volgende maat nodig:

  • Taille (taillewijdte)

https://www.tricorp.com/nl/tricorp-maattabel-het-opmeten-van-maten-voor-werkkleding