Nieuws

Informatie betreft Coronavirus

Naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus willen wij u informeren over de impact op de bedrijfsvoering van Sisa en u als relatie.

 

Sisa personeel

Sisa heeft het personeelsbestand opgedeeld in een A- en B-team. Het ene team werkt vanuit huis en het andere team zit op kantoor. Elke week wisselen team A en B van plek.

Wij willen u verzoeken om uw vragen en orders per e-mail in te sturen zodat medewerkers die thuis werken deze kunnen beantwoorden.

Onze afhaalpunt is weliswaar te bezoeken, maar we vragen u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken.

 

Corona gerelateerd producten

Veel landen hebben de export van Corona gerelateerde producten (maskers, filters, desinfectiemiddelen en toebehoren etc.) aan banden gelegd. Deze maatregel heeft impact op de beschikbaarheid van een aantal van onze producten.

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid stellen wij de continuïteit van de Nederlandse gezondheidszorg voorop. De inkoop van Corona gerelateerde producten vanuit de gezondheidszorg heeft derhalve voorrang.

 

Bevoorrading

Met inachtneming van de bovenstaande maatregelen werken wij samen met collega’s, leveranciers en transporteurs om gewoon te kunnen blijven leveren. Met uitzondering van Corona gerelateerde producten zijn er voldoende voorraden bij fabrikanten, helaas zijn er geen garanties op levertijden door beperkte bezetting en lockdown van sommige landen.

Wij wensen iedereen sterkte met de situatie en hopen dat de gevolgen van dit virus ingedamd kunnen worden met behulp van de huidige maatregelen.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet en zullen we daar waar noodzakelijk de maatregelen aanscherpen.

 

 

Met vriendelijke groet,

Team Sisa bedrijfskleding & pbm’s BV