Nieuws

Dreigende tekorten PBM door impact coronavirus

De berichtgeving omtrent het coronavirus kan u niet zijn ontgaan. Sisa hoopt uiteraard dat de Chinese autoriteiten het coronavirus snel onder controle gaan krijgen. Doordat het virus nog steeds niet onder controle is, waarschuwt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) inmiddels voor een chronisch en wereldwijd tekort aan beschermende pakken, handschoenen en mondkapjes in de strijd tegen het coronavirus Covid-19.

De huidige situatie en dus ook de productie van de diverse PBM in China blijft momenteel helaas nog steeds erg onzeker. Mede door de verlenging van het Chinees nieuwjaar, de toenemende logistieke problemen in export naar Europa en doordat de meeste van de fabrikanten in China hun werk nog niet hebben kunnen hervatten of heel voorzichtig zijn begonnen, wordt de situatie steeds complexer.

De Afdeling inkoop van Sisa staat daarom dagelijks in contact met onze leveranciers en kantoren omtrent beschikbaarheid, levertijden en inkooporders. Onze huidige voorraden houden wij nauwlettend in de gaten om er voor te kunnen zorgen dat we de vraag van onze bestaande relaties zoveel mogelijk kunnen blijven invullen.

Wij bedanken u voor uw begrip en zullen u zo veel mogelijk op de hoogte te houden via onze website.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, dan kunt u zich wenden tot het verkoopteam van Sisa bedrijfskleding & pbm’s BV.

 

Mondmasker