logo_sisa
Sisa levert uitsluitend aan het bedrijfsleven

Afgelopen maand heeft Tricorp deze Premium kledinglijn op een spectaculaire wijze met Tom Coronel, Frans Verhoeven en Xisco Riboch gepresenteerd bij klanten door het hele land.

 

Representatief, functioneel en trendsettend

Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding, gemaakt van vernieuwende materialen.

De werkkleding van Tricorp is altijd modern, comfortabel en gemaakt van sterke stoffen. Toch zijn er functies, dragers en bedrijven voor wie de kleding extra speciaal en extra onderscheidend mag zijn. Met Tricorp Premium wordt aan die wens gehoor gegeven.

 

Het visitekaartje van uw bedrijf

De kleding onder dit label is uitermate geschikt voor werknemers in een commerciële omgeving. Denk hierbij aan winkel- en horecapersoneel, ZZP’ers, bakkers, chauffeurs en magazijnmedewerkers. Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling. Uw personeel is ten slotte ook het visitekaartje van uw bedrijf!

De kleding onder Tricorp Premium heeft een knipoog naar fashion. De modellen, kleuren en pasvormen stijgen uit boven de standaard van Workwear. Met Tricorp Premium presenteert Tricorp zich als trendsetter in de markt voor werkkleding.

 

Een uitgebreide collectie

De collectie is er zowel voor dames als heren en bestaat uit T-Shirts, poloshirts, sweaters, hoodies, jassen, chino's en jeans. Kortom voor iedereen die er modieus uit wilt zien op de werkvloer, die zijn of haar identiteit als drager en als bedrijf extra naar voren wil laten komen, maar ook voor wie de grens tussen kleding voor werk en voor vrije tijd wil laten vervagen, is Tricorp Premium een must!