logo_sisa
Sisa levert uitsluitend aan het bedrijfsleven

Het KMS biedt u een uitgebreide en zeer gebruiksvriendelijke  tool om bestellingen van kleding – maar ook andere producten – te registreren en te monitoren. Het KMS is een product van KMS Online BV, dat in 2012 is opgericht. De mogelijkheid om met één systeem bij verschillende leveranciers te bestellen is uniek en daarmee heeft het systeem dan ook een grote voorsprong op de concurrentie.


Verschillende grote namen hebben reeds kennis gemaakt met deze tool, waaronder C1000, Amsterdam RAI en HYTY Personeelsdiensten. Maar ook voor bedrijven met een klein aantal werknemers garandeert KMS Online dat het systeem een meerwaarde is voor uw logistieke processen.

Hoe werkt het?

In overleg met Sisa wordt er voor u een account aangemaakt met producten die voor u van toepassing zijn. Naast het plaatsen van algemene bestellingen, kunt u er ook voor kiezen om al uw medewerkers in het systeem te zetten. U voert eenmalig de maten in en vervolgens kunt u bestellingen per medewerker plaatsen. De bestellingen worden door ons ook per persoon verpakt, dus u heeft daar geen omkijken meer naar. Ook met eventuele vermakingen wordt door ons rekening gehouden.

Door iedere medewerker een budget te geven, heeft u totale controle over de kosten. Een medewerker kan namelijk niet méér bestellen dan zijn budget toelaat. U kunt er wel voor kiezen om een blokkade te overrulen. Ook dit wordt in het KMS geregistreerd.

U heeft op ieder moment van de dag inzage in de bestelhistorie per medewerker, per product en per vestiging. U hoeft dus geen aparte Excel bestanden bij te gaan houden. Ook de administratie van de VCA en de fiscus wordt automatisch verwerkt.

Ontwikkelingen
Het KMS heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. De mogelijkheden worden iedere keer verder uitgebreid, zonder dat het ten koste gaat van de overzichtelijkheid en de gebruiksvriendelijkheid. Wanneer u een bepaalde functie mist, dan zullen wij ons uiterste best doen deze functie zo snel mogelijk te ontwikkelen.

Wilt u het zelf proberen?
Neem dan contact met ons voor de mogelijkheden. U hoeft geen klant te zijn van Sisa om gratis een proefperiode te draaien met het KMS.