logo_sisa
Sisa levert uitsluitend aan het bedrijfsleven

Afspraak = Afspraak! Dát is de heldere filosofie van Sisa

Sisa levert u alles om u van top tot teen te kleden en te beschermen. Dit doen we aan werkelijk iedere branche door heel Nederland.

Een jong en gedreven team van professionals staat altijd klaar om u een service te bieden
waar u wat aan heeft. Met onze service willen we een dimensie verder gaan, zodat een mooie kreet als 'toegevoegde waarde' voor u een zinvolle betekenis krijgt. Sisa gelooft dan ook niet in orders, maar altijd in klanten!

Onze formule is al even helder als onze filosofie: scherpe prijzen + leverbetrouwbaarheid. Sisa is weliswaar geen prijsstunter, maar onze prijzen zijn altijd messcherp. Dat kunnen we u beloven! Dankzij ons modern logistiek proces en vooral onze hands-on mentaliteit, schakelen we snel en doelgericht en zijn we u altijd snel van dienst.Snel bestellen, snel leveren
Om snel en gemakkelijk te bestellen, bieden wij u het Kleding Management Systeem (KMS). Deze gebruiksvriendelijke tool geeft u een overzichtelijke bestelhistorie per werknemer en zorgt ervoor dat u in een handomdraai de juiste bestelling krijgt geleverd. Door onze nauwe contacten met onze leveranciers, zijn de levertijden over het algemeen kort.

Ook voor u zullen we beslist een comfortabele en duurzame oplossing bieden.

Met Sisa doet u zaken met een goed gevoel.

Graag tot ziens.