logo_sisa
Sisa levert uitsluitend aan het bedrijfsleven

Het voorzien van uw bedrijfslogo op bedrijfskleding moet vakkundig worden gedaan. Het is immers uw visitekaartje. Uw kleding krijgt een eigen uitstraling en uniforme identiteit. Sisa is hiervoor uw sparringpartner.

Uw logo kan worden bedrukt of geborduurd. Welke keus het beste is, hangt af van diverse factoren. Wat vindt u mooier? Wat zijn de aantallen per keer? Om hoeveel kleuren gaat het? Van welk materiaal is de kleding? Etc. 

We geven u natuurlijk een vakkundig advies. Welke techniek we ook gebruiken, we doen het altijd met de meest moderne middelen en met de meeste zorg. Voordat het logo wordt bedrukt/geborduurd, ontvangt u van ons een keurige werktekening, zodat u ziet hoe het logo op de kleding eruitziet. Pas na uw akkoord, wordt alles in gang gezet.

 

Bedrukken met een transferembleem

De meest gebruikte methode voor het aanbrengen van uw logo. Uw logo laten wij produceren op een soort strijkembleem, welke met een warme drukpers op de kleding wordt gedrukt. De prijs per transfer is afhankelijk van het aantal kleuren, het formaat en de afname. Transfers kunnen bijna op alle materialen worden bedrukt en omdat wij de transfers voor u op voorraad houden, kunnen we binnen één minuut een kledingstuk voor u bedrukken. Hiermee zijn wij dus zeer flexibel. Daarnaast kunnen we Full Colour afbeeldingen bedrukken. Nadeel is dat polyester smelt bij bedrukken, waardoor het materiaal kan glinsteren en de afdruk van de pers op kleding zichtbaar blijft.

 

Borduren

Onze borduurstudio voorziet uw logo met kwalitatief uitstekende garen. Indien nodig, brandvertragend. De prijs is alleen afhankelijk van het formaat, dus niet van aantallen en aantal kleuren. Kleding kan dus prima per stuk worden geborduurd. U betaalt alleen eenmalig de instelkosten voor het maken van een borduurkaart. Locatie van de borduring wordt altijd zo gekozen, dat er geen zakken worden dicht geborduurd.

 

Zeefdrukken

Wanneer eenmalig een groot aantal kledingstukken moeten worden bedrukt, dan kan dat prima met zeefdruk. Er wordt een mal gemaakt van uw logo en vervolgens wordt de kleding "geverfd". Prijs is afhankelijk van het aantal kleuren, afname en het formaat. Nadeel is dat u instelkosten betaalt per kleur, per logo. 

 

De fiscus stelt ook bepaalde voorwaarden.
Wanneer u kleding aan uw mensen verstrekt, mag u dit in principe alleen als kosten opvoeren wanneer er een bedrukking op is aangebracht van 70 cm2. Deze eis geldt per kledingstuk! We kunnen u hier verder over informeren. Uw accountant zal u ook zeker kunnen helpen.